Wednesday, November 11, 2009

Best...:> Lepak Bersame ADILA FC

Assalammualaikum.. emm..., boring gak tak tau nk wat ape.. Adila, da settle packing baju2.. sok pagi nk g show kt sibu.. Adila blik kl ari sabtu.. so..ni tgh tak de wat ape.. bru pas mkn tom yam td.. huhu.. sedap! then br teringat,nk cite pasal g genting ari tu.. actually, Adila da byk kali gak la,naik genting.. tapi tak berkesempatan maen permainan yang outdoor tu.. huhu...!! mmg da lame teringin.. and alhamdulilh dpt gak g ngn Adila fc...
kite org gerak kumpul jumpe kt tesco ampang..kt petronas tu.. dlm kul 11pg kiteorg gerak konvoi ramai2 naik genting.. lepas tol gombak jln naik bukit genting tu je..manager Adila nyer krete problem lak.. baru je servis semlmnye..huhu.. nasib baik la ade krete fc Adila ni kosong.. so kiteorg tinggalkan krete mamager kt situ then kiteorg naik atas .... tq 4 syikin(adik)..nasib baik adik ade...:> hehe... dlm kul1 kiteorg sampai kt atas..then trus g mkn ..sebelum beli tiket game outdoor.. lepas mkn,ber-gamba2,then masuk theme park. huhu.....!! excitednye bile nampak byk permainan yang nk cube... hampir semue game Adila try... nasib baik sepanjang hari tu tak ujan.. ye la..skerangkan musim hujan..wisau gak.. but alhamdulillah smue ok..seronok sgt dpt bermesre,erat kn lagi hubungan ngn Adila fc yang sgt happening... 'Shy,Wan.Ezat,K.Ema,Abg Dean,Acong,Acoi,K.Irin,Syikin(adik),Yaya and Yaya's Bf....:> tq kt Adila nyer manager ('Rez'). cz adekan pogram lepak bersame Adila fc. bg fc Adila yang dok anta msg kecewe tak dpt join.. xpe, next time ade mase terluang kte wat cuti2,mandi mande pulak k,nk g genting lg pn ok.. hehe...(Adila da naik syok g sane) insyallh.. everthing 4 Adila fc yang Adila Sayang..!! :> tq so much u all...:> muah
x!!



LOVE ALWAY'S
ADILA AF7

3 comments:

  1. Salam ziarah. Blog anda sgt menarik. Jemputlah dtg ke blog saya pula. Jom kita saling jadi follower? Buat MOU, OK? Thanks.

    Zuki (zukidin.blogspot.com)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete